Tikar Versace

Tikar Versace
Bulu-Bulu

Friday, 8 October 2010

i Lambat dan mewah?


OK motif pertama lepas solat jumaat kat Ploshad' Sennaya, nak balik la, tp pas tu Abg Hazim ajak gi eldorado jap kat Shokolod'. pas tu rase lapar boleh tak ?? sebab berakfast aku makan cornflakes ngan susu kuda je. then pi Torgovy Tsentr kat Operni Teatr, makan la kat Tinkoff- restaurant paling famous ok?? pas tu order la lunch set ni. Sedappp!!!! ade oyster, ade telur, ade nasik, ade shushi, ade sup, ade seaweeds, ade kuah peanut, ade pe lagi tp ade mcm2 la. semua dalam satu set, ok?? ahah. sedap gle sampai rase nak bunuh diri. harga sume dalam 350- ruble. and then pas makan dalam kol 4, kterang kluar., (notice kat sini kelas kol 430), so keluar2 je dr tmpt tu!!!! jeng!!!!!! jeng!!!! jeng!!! jam!! tp sempat la aku n abg hazim n engku, naik la Tramvai... pas tu.. JENG!! die stuck dalm 5 mins. kterang turun dr Tramvai je, trus jalan....waaaaaaahhhhhhhh!!!!! (ni nanges tau), gle panjang jam, dalam 4 km aku kira. aku jalan dalam 2 km. nak kate penat, tak la penat.. tp ade lah jugak kaki nak patah, pas tu rse nak pengsan pas tu rse mcm nak dok tengah jalan biar bus langgar.. bayangkan i notice balik kelas kol 430. ok pas tu jalan la smbil lari, aku ade gak rase mcm ala-ala gaya gempa bumi kan, sbb hectic sgt mase lari tu, org pun pelik. pas tu dapat la bus,. alhamdulillah. seniors2 kate, ni la jam paling dasyat, (rusia mmg ske jam trutama tmpt maju mcm tmpt i- dtujukan kpd dak2 volgo). pastu nek bus smpi la ulitsa meditsinskaya. lari2 lagi smpi Bufeka, smpat masuk pas tu ckgu tu rmbut panjang, die baik. tak marah pun masuk lmbt. JAM PUKUL 500. dead..
 makanlah spuasnya dan laparlah ketika berlari..

3 comments:

  1. omaigod!!!!makanan yg sgt delicious!!!!!!!bapa harga in rm?????like serioulsy!!post ke msia!!hahaha..straight away to KMB..OVER!

    ReplyDelete
  2. dalam 35hinggit uols. lahanat..first time makan gini,.tp worth.. nak makan lagi!!

    ReplyDelete
  3. berbaloi kot... aritu aq g Amman, beli kuey teaw goreng, kering and tak sedap. rm35... huhuuh

    ReplyDelete